Cara Hilangkan Ruam Dengan Produk Shaklee

Post 3 of 215

Assalamualaikum, apa khabar? Hari ni sya nak kongsi testimoni salah seorang customer sya.

Customer ni anak dia naik ruam, dia dah cuba macam-macam produk. Last sekali dia terbaca pasal herbal blend shaklee.

Yang buat dia tertarik ialah paraben free. Dia memang cari produk yang natural dan bebas bahan kimia.

Alhamdulillah, selepas 2 hari sapu krim ni. Ruam pada anak dia makin kering. Punyalah seronok customer tu, siap order satu tiub lagi.

Haa…nampak tak penangan krim multipurpose ni. Order satu tiub tak cukup kena tambah satu tiub lagi.


Pengedar Shaklee Putrajaya

Whatapp/Call : 016.225.4805 (Sya)

Whatapp/Call : 016.225.4805 (Sya)

Whatapp/Call : 016.225.4805 (Sya)

 

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU