Berhenti merokok tentu sukarkan jika tiada keazaman yang tinggi. Malah ramai yang kecundang  di tengah jalan. Mari saya ceritakan pengalaman rakan saya dengan vivix dan bagaimana beliau berjaya membantu ibunya berhenti merokok. Ibu beliau merupakan seorang perokok tegar yang telah mula merokok sejak muda lagi. Pada mulanya beliau membeli vivix adalah untuk kesihatan ibu beliau. Ini kerana ibunya kerap mengadu beliau sakit perut yang teruk. Selepas mengambil vivix beberapa hari ibu beliau menghubungi beliau untuk bertanya apa ubat yang diberikan kerana bila beliau menghisap rokok, rokok tersebut rasa pahit macam hempedu sehingga dia langsung tidak boleh menghisap rokok. Alhamdulillah, ibu beliau berjaya sudah seminggu tidak membeli atau menyentuh rokok langsung malah selere makan ibunya semakin bertambah dan ramai yang menegur ibunya sudah semakin berisi.

Alhamdulillah, syukur pada Allah beliau berkata dengan gembira yang beliau sudah jumpa ubat yang di cari selama ini untuk ibunya yang tersayang.

Alhamdulillah semua dengan izin dari Allah kan.

#SayaJualShaklee
#vivix
#Rokok

pm@whatapp : 016-2254805
website : http://hargaset.com

rokok1_001

 

Berminat nak…Nak cepat…Untuk kemudahan kita semua Shaklee ada menawarkan pembelian terus dari Shaklee boleh klik2 kat sini je…..Selepas pembelian jgn lupa inform saya untuk tips2 dan cara pemakanan supplement yang dibeli agar dapat memberi kesan yang maksimum……

 

imagesbeli