AWESOME CLASS WITH GRAND MASTER FREDDIE LEE

Post 104 of 224

Assalamualaikum…

Alhamdulillah semalam punya cerita, punyala excited nak pergi kelas sampai tersilap tengok waktu patut pukul 10 pagi. Pukul 8.30 pagidah sampai. hihihi….

PhotoGrid_1440428566946

 

Bersyukur sangat di beri kesempatan oleh Alla untuk menghadiri satu majlis ilmu yang sangat bermanfaat untuk orang seperti saya. Perkongsian hebat dari Grand Master Freddie iaitu master pertama Shaklee dalam Malaysia.

Percaya tak, inilah barisan upline saya yang hebat. My mami Shaklee Master Salwa, Grand Master Freddie dan Master Hj. Roslan.

PhotoGrid_1440428087741

Memang berbaloi dapat hadir semalam, meskipun Master Freddie sudah agak berusia tapi semangat beliau ketika berucap memang buat kita rasa nak jadi seperti beliau.

Sentiasa bersemangat dan bertenaga, boleh nampak betapa dia betul-betul jatuh cinta dengan bisnes Shaklee. Passion dia pada Shaklee memang sangat awesome.

Kita boleh rasa aura positif dan vibe dia ketika dia berkongsi tentang pengalaman dia sepanjang 27 tahun dalam Shaklee. Wowww….lama tu…..

Memang berbaloi sangat, rasa macam nak pergi dengar lagi talk dia supaya momentum tak hilang. hihihi…….

Oohh….ini antara free gift yang saya dapat semalam. CD dan Scrol dari Master Freddie, 5 sachet collagen dan 3 sachet nutriferon sebab datang awal yang berharga almost RM 100, dan sebotol GLA sebab dapat jawab kuiz yang berharga almost RM 100 juga. Memang syok pergi kelas dapat hadiah. Tak rugi pergi….

 

PhotoGrid_1440228484696

Sertai kami dan melebarkan sayap perniagaan dengan Group di bawah pimpinan Master Salwa. Shaklee adalah life time bisnes dan kita akan jadi seperti adik beradik.

PhotoGrid_1440296770556

 

Bagaimana untuk Menjadi Salah Seorang dari Jelitawan di dalam Group Wildan Kami?

Mudah je….

* Untuk daftar Jadi Ahli Shaklee Boleh klik di >>>>>Borang Pendaftaran Online<<<<<< atau SMS ke 016-2254805 taip ‘DAFTAR AHLI‘.

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU