Memiliki rambut yang cantik menawan tanpa masalah keguguran rambut adalah impian setiap wanita. Masalah rambut gugur ini berlaku atau terjadi kepada sesiapa sahaja.

Pernah atau tidak mengalami masalah takut nak sapu rumah, takut nak sikat rambut atau bagi yang telah mendirikan rumahtangga untuk membenarkan suami mengusap rambut kita.

Takut tengok rambut yang akan gugur atau melekat pada penyapu ketika menyapu. Adakala terfikir kenapa teruk sangat masalah rambut gugur ni.

InsyaAllah dengan ikhtiar Shaklee dan dengan izin dari Allah. Semuanya dapat di atasi dengan SET RAMBUT GUGUR SHAKLEE.

SET RAMBUT GUGUR SHAKLEE mengandungi :

Energizing Soy Protein (ESP)

esp

Protein yang terdapat di dalam ESP membantu rambut agar segera tumbuh dengan lebih cepat dan sihat jika diambil secukupnya. Sekiranya, pengambilan protein berkurang akan menyebabkan pertumbuhan rambut menjadi perlahan.

Zinc Complex

 

Zinc Complex

 

Zink membantu menguatkan folikel rambut dan mencegah beberapa jenis keguguran rambut. Pengambilan diet yang kurang zink boleh menyebabkan sistem imun menjadi lemah setereusnya menjadi penyebab keguguran rambut. Namun, apabila hormon kembali seimbang risiko kehilangan atau keguguran rambut dapat dikurangkan.

B-Complex

B-Complex

B-complex ialah vitamin anti stress yang membantu memberi rasa tenang. Punca keguguran rambut adalah kerana tekanan emosi. B-complex mengandungi vitamin B3 yang membantu membaiki aliran darah pada kulit kepala, manakala vitamin B6 dan B12 membantu mengelakkan rambut dari gugur.

Omega Guard

OmegaGuardÔäó

Omega Guard mengandungi lemak penting vitamin B12, omega-3 dan zat besi yang diperlukan untuk mengurangkan kekeringan, memelihara kesihatan kepala pada rambut serta kulit kepala.

Nourishing Scalp Treatment

141472322590251

 

Nourishing Scalp Treatment merupakan formula eksklusif serta telah terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat dan dapat melebatkan serta menguatkan rambut secara semula jadi.

 

Testimoni Pengguna Set Rambut Gugur Shaklee

 

Bagaimana untuk Memiliki Set Rambut Gugur Shaklee?

Mudah je…..

Hubungi saya di talian 016-2254805 atau emailkan sebarang pertanyaan ke syasya1411@gmail.com

Dengan setiap pembelian Set Rambut Gugur Shaklee bersama dengan hargaset.com anda layak menerima:

  • Tips esklusif
  • Jadual Pengambilan
  • Cara terbaik pengambilan Set Rambut Gugur Shaklee

Semua di atas adalah esklusif untuk pelanggan hargaset.com sahaja!

Hubungi Kami segera!