Alhamdulillah, hanya tinggal beberapa hari lagi kita bakal menyambut Ramadhan..Sudahkah kita mempersiapkan diri dari pelbagai segi bagi menghadapi Ramadhan kali ini. InsyaAllah kita dapat melakukannya lebih baik dari tahun-tahun yang lepas.

Di dalam kita menjalani ibadah puasa terdapat ramai di luar sana yang menhadapi kesukaran dan kesihatan yang tidak mengizinkan kita untuk melakukan ibadah ini dengan sempurna. Insyallah dengan ikhtiar mengambil set Mighty 3 Gems ini, masalah-masalah itu akan dapat diatasi..

Ibu-ibu yang menyusukan anak yang takut production susu kurang, atau rasa kurang bertenaga apabila berpuasa atau takut rasa lapar, memang sesuai mik set ini…Ibu-ibu yang pregnant yang perlukan nutrisi yang cukup untuk bekalan diri sendiri dan bayi juga patut amik set ini..

Orang-orang tua yang ada keuzuran mmg sgt2 dianjurkan amik ini..Penghidap2 diabetes yang akan terganggu puasanya kerana puasa boleh menggangu bacaan gula dalam diri anda sehingga kena hyper and hypo glisemik pun sgt2 digalakkan amik set ini..

Set Mighty Gems ini dapat mengekalkan tenaga kita sepanjang hari di bulan puasa ini nanti..ramai yang dah berjaya dengan mengambilnya di bulan puasa yang lepas..Moga-moga ikhtiar ini InsyaAllah dengan IzinNya kita semua dapat menjalani ibadah puasa ini dengan lebih gembira dan dapat beramal ibadah di siang dan malam hari..amin..

 

3m (2)

 

 

#SayaJualShaklee

 

Sebarang pertanyaan, khidmat nasihat atau yang berkaitan, usah malu atau segan saya akan bantu. InsyaAllah..Saya boleh dihubungi melalui

pm @ whatapp: 016-2254805 @ fb : syasya sa’adon

Jom follow blog saya…..