7 Sebab Kenapa Saya Pilih Bisnes Shaklee Online

Post 35 of 224

Assalamualaikum…

Hai semua, hari ni nak cerita apa ye. Sya nak cerita 7 sebab kenapa saya pilih bisnes Shaklee online. Memang ada yang tanya, kenapa bisnes Shaklee online. Kan banyak lagi bisnes online lain. Buat bisnes tudung online ke, bisnes baju online ke, takpun bisnes kek. Sya kan suka buat kek.

Hurmm…. Bukan tak nak buat bisnes lain. Sebenarnya sya pun tak tahu masa bila jatuh cinta dengan produk shaklee. Tak tahu masa bila sya buat keputusan nak share dengan korang semua apa benefit dan bestnya Shaklee.

Mungkin nilah antara sebab kenapa sya pilih Shaklee dari banyak-banyak bisnes lain yang tak terdapat pada bisnes lain.

  1. Sya pilih bisnes Shaklee online, sebab Shaklee ni dah wujud sejak 1956 lagi. Sekarang dah tahun berapa, cuba korang kira ? 
  2. Sya pilih bisnes Shaklee online sebab mana ada syarikat yang mengeluarkan produk kesihatan membelanjakan duit RM 1 billion untuk buat R&D setiap tahun.
  3. Sya pilih bisnes Shaklee online kerana Shaklee ni syarikat yang paling pelik di dunia kerana hanya mementingkan SELAMAT UNTUK SEMUA MANUSIA dan PRODUK BERKESAN. 
  4. Selain tu, sya memilih Shaklee ni sebab sejak dari dulu Shaklee masih kekal dengan Vitamin dan produk pembersih sebagai produk utama. Manakala produk sampingan Shaklee adalahnskin care dan water filter.
  5. Lepas tu, Shaklee ni dah bertapak di Malaysia lebih dari 20 tahun. Setiap bulan Shaklee belum pernah lagi gagal atau lewat untuk membayar bonus kepada √†gen aka Pengedar Shaklee. Kadang-kadang Shaklee bayar awal dari biasa. 
  6. Sya merasakan Bisnes Shaklee ni sangat bagus sebab Shaklee ni orang memang dah terkenal dengan produk yang terbukti berkesan dan selamat. Jadi, untuk orang yang baru nak mula belajar bisnes, inilah bisnes yang paling mudah dan senang. Tinggal rajin dan malas je nak bergerak.
  7. Sya pilih bisnes Shaklee sebab selama 60 tahun Shaklee bertapak, Shaklee belum pernah gagal membayar bonus bulanan Distributornya.

Inilah antara sebab kenapa sya memilih Shaklee. Sya banyak belajar sejak mula bisnes Shaklee online ni. Paling seronok bila kumpul ramai-ramai, dah rasa macam adik-beradik. Walaupun hanya kenal di alam maya, tapi ukhwah sangat erat.

Alhamdulillah, Allah temukan saya dengan mami saya sekarang. 
Pengedar Shaklee Putrajaya

016.225.4805

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU