5 Produk Gastrik Shaklee yang terbaik. Kak sya rasa kan kalau kata gastrik mesti korang fikir tak adalah teruk sangat. Sebenarnya bila gastrik menyerang apa pun kita tak boleh buat tau, boleh berguling-guling tahan sakit damn ianya boleh berulang menyerang.

Ini antara 5 produk Gastrik Shaklee yang sangat membantu bagi mereka yang kerap diserang gastrik. Produk ni juga produk gastrik yang kak sya ambil untuk gastrik.

 

Vivix

Vivix Shaklee mengandungi antioksida yang sangat tinggi iaitu restrevatrol yang membantu mempercepatkan proses penyembuhan keradangan atau luka pada otot usus. Gastrik ni kan keradangan pada usus. Betul tak.

 

Energizing Soy Protein (ESP)

Energizing Soy Protein aka ESP Shaklee mengandungi protein yang membantu mengurangkan keasidan dan kesakitan ketika gastrik menyerang. Selain itu, Energizing Soy Protein aka ESP ini bersifat alkali yang membantu mengurangkan hakisan pada dinding usus dan menggalakkan pembentukan tisu baru pada perut.

 

Ostematrix

Ostematrix Shaklee mengandungi magnesium dan kalsium yang bersifat alkali yang membantu mengurangkan keasidan di dalam perut akibat serangan gastrik. Ostematrix Shaklee juga membantu mengurangkan sakit kepala dan membuang angin kesan dari serangan gastrik. Paling penting tidur malam lebih lena dan melancarkan pembuangan di waktu pagi.

 

Omega Guard

 

Omega Guard Shaklee ini bersifat anti keradangan atau anti-inflamation. Omega Guard Shaklee akan membantu mengurangkan keradangan pada perut serta mengurangkan risiko ulser perut yang jika dibiarkan melarat boleh meningkatkan risiko terjadinya kanser perut.

 

GLA Complex

GLA Complex mengandungi kombinasi minyak borage yang membantu membina atau membentuk lapisan pada dinding usus bagi menghalang rembesan gastrik serta mengurangkan luka atau ulser pada perut.

 

 

Pos ke seluruh Malaysia 🇲🇾

Boleh COD ke sekitar Putrajaya dan Cyberjaya.

#superstarzfamily

#shakleeputrajaya

#pengedarshakleeputrajaya

 

Pengedar Shaklee Putrajaya/ Cyberjaya

http://saya.nak.la/0162254805/Pengedar%20Shaklee%20Putrajaya