5 Kelas Cara Buat Bisnes Online Dari Mentor Bisnes Saya.

Post 15 of 215

Assalamualaikum…

Apa khabar semua? Hari ni kongsi dengan korang semua 5 kelas cara buat bisnes online dari mentor bisnes saya aka my mami. Korang tau tak bila kita buat keputusan untuk join bisnes online, tak kira la bisnes apa pun. Hatta bisnes Shaklee pun mesti kena berguru, kalau tak belajar dengan syaitan orang kata.

 Ini antara kelas yang saya hadiri untuk menjadi bisnes Shaklee saya. Kelas-kelas ni diadakan sama ada secara online atau offline. 

Kalau nak rasa energy positif boleh jumpa secara offline. Macam saya, kalau rasa nak serap aura atau energy positif memang pergi jumpa my mami shaklee.

Ok. Ni antara kelas yang saya pergi.

  1.  Rahsia Ajaib Jutawan Shaklee. Dalam kelas ni kita akan belajar tentang tips-tips dan rahsia, bagaimana seorang suri rumah biasa-biasa sahaja boleh jadi jutawan dari Bisnes Shaklee dengan hanya berkongsi apa kebaikan Produk Shaklee secara online.
  2. Kelas Strategy Blog 7 angka. Dalam kelas ni pula kita diajar bagaimana kita nak bina sebuah blog sehingga menjadi medium atau channel sales setiap hari seperti sungai yang sentiasa mengalir atau umpama pokok yang berbuah lebat. Asbab untuk kita menjana pendapatan pasif.
  3. Kelas Teknik Close Sales Power. Kelas ni pula kita diajar cara-cara nak close sale dengan lebih berkesan menggunakan teknik panggilan magic yang diadun dengan beberapa elemen lampu ajaib.
  4. Kelas Teknik FB 6 Angka. Kelas ni pula kita belajar cara bagaimana untuk membina kredibiliti diri sebagai peniaga online yang menjalankan perniagaan secara online dengan lebih berkesan tanpa mengeluarkan modal bagi tujuan pemasaran.
  5. Kelas Zero Cost Marketing. Kelas ini kita belajar tentang bagaimana kita nak buat bisnes tanpa perlu mengeluarkan modal untuk tujuan marketing dan pengiklanan. 

Semua kelas yang saya pergi ni ada yang dibuat secara offline dan ada juga yang dibuat secara online. Kalau nak feel energy dan aura yang hebat pergilah kelas offline. 

Semua ahli group kami SuperStarshaklee baik-baik belaka, rasa macam adik beradik dan kami memang rapat. Yang dah jadi leader tak lokek nak kongsi ilmu yang diorang ada. Sharing is caring.

Cuba korang cari ada ke bisnes yang sharing each other. 

Jom join group sya. Memang havoc dan happening.

Pengedar Shaklee Putrajaya

016.225.4805

‚Äč

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

1 comment:

jazDecember 2, 2016 at 4:00 pmReply

Menarik kelas² ni. Beza sgt kelas offline dan online. Beza auranya
My recent post Kurus Dengan Set Slimming Shaklee Yang Selamat Tanpa Kesan Rebounce

MENU