20 Tahun Ambil Shaklee Apa Jadi Pada Buah Pinggang

Post 11 of 220

Assalamualaikum, apa khabar semua. hari ni sya nak share tentang 20 tahun ambil Shaklee apa jadi pada buah pinggang. Sebenarnya Shaklee ni supplement atau makanan tambahan, bukan ubat.

Jadi, kebanyakkan vitamin shaklee adalah larut air. Di mana jika diambil diluar keperluan tubuh ia akan terus di flush keluar, tak akan disimpan dalam badan jadi khazanah negara. Hiiii…

Ramai orang sekarang takut nak makan supplement, takut nanti boleh merosakkan buah pinggang. Kalau supplement tu kita main ambil je tak selidik dulu selamat ke tak, natural ke tak, ada bahan sintetik ke tak, ada bahan pewarna ke tak. Mungkin boleh rosak.

Sya ada kenal beberapa orang yang dah lama ambil shaklee dekat 20 tahun. Haa..testimoni hidup ni, tak percaya boleh pergi tanya dia sendiri.

Antaranya, my mak shaklee Salwa Al’Izzah dah ambil shaklee sejak dari kecil. Alhamdulillah, sihat dan anak dah nak masuk 6 orang dah. Woowww…kan..

Seorang lagi ni, memang cun habis. Awet muda, kuat dan sihat. Kalau tengok macam tak percaya je. muda sikit je dari mak sya. Dalam group, kami panggil mak uda. Lawa orangnya, awet muda dan sihat . Nanti korang tengoklah sendiri gambar kat bawah tu.

#tsunamishaklee
#superstarshaklee
#sahabatgua18
#pengedarshaklee

016.225.4805

 

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU