Pengalaman Customer Shaklee Saya Paling Diingati

Post 72 of 224

Assalamualaikum…

Hai semua…. Apa khabar? Saya nak kongsi tentang seorang customer shaklee yang paling saya ingati dan sangat baik…. customer saya ni tiap-tiap bulan mesti tanya shaklee buat promo apa bulan ni.

Dan Tiap-tiap bulan customer ni memang akan beli produk shaklee. Bila tanya jomla join jadi ahli… Customer ni taknak… pelikkan… kalau jadi ahlj boleh dapat macam-macam privilage…. Sampailah satu hari, dia terus daftar jadi ahli…

Lepas tu, dia punya teruja bila saya share pasal vivix…. terus beli sebotol…

Lepas seminggu saya mesej tanya khabar, dia bagitahu minum vivix best… badan rasa segar dan bertenaga….

Selang dua hari, saya dapat mesej dari customer ni…. dia bagitahu suami dia punya excited dah pergi shaklee sendiri beli lagi dua botol vivix sebab takut nanti promo habis tak sempat beli….

Ya Allah, punya hebat penangan vivix…. fb_img_1474015870608minum 2 hari terus pergi tambah lagi 2 botol…rugi katanya kalau tak beli time promo jimat…..

#10wave
#tsunamishaklee
#superstarshaklee
#pengedarshakleeputrajaya

Pengedar Shaklee Putrajaya
016-2254805

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU