101 Kegunaan Basic H Shaklee Yang Sangat Best

Post 68 of 224

Assalamualaikum…

Apa khabar semua? Hari ni kan, Sya nak kongsi sya paling tak suka kalau nak mop lantai anak-anak sibuk nak tolong atau kacau. Dulu sya selalu risau sebabnya dulu tak pakai Basic H. Risau sebab kalau dulu lepas mop mesti kena bilas balik dengan air….

Supaya lantai tak melekit dan licin kalau air tumpah. Lagipun macam kita semua tahu sabun pencuci untuk lantai mengandungi bahan kimia yang kita tak tahu. Kalau dengan budak-budak manala diorang tahu sabun tu selamat ke tak.

Tapi sekarang, selepas mop lantai guna Basic H…. saya dah tak kisah kalau along nak join saya cuci bilik air atau mop lantai, lagi saya suka boleh ajar anak-anak mengemas rumah dengan selamat… Basic H kan takde bahan yang boleh membahayakan kanak-kanak….

Yang paling best sekali, bila pakai Basic H semua kotoran tanggal… tak perlu nak beria sangat menyental…. dah tak payah nak bilas bagai…. Berkilat dan cantik je lantai tu…

Paling best, lipas dan cicak dah tak nampak bayang kalau cuci atau spray pakai basic H…

Best ke best….

#tsunamishaklee
#10wave
#superstarshaklee
#pengedarshakleeputrajaya

Pengedar Shaklee Putrajaya
016-2254805

Image may contain: text

 

This article was written by Syasya

Shaklee Independent Distributors... SID NO : 1105044

MENU