Selamat Hari Lahir Anak Ibu Manis Hanis….

Assalamualaikum… Alhamdulillah, hari ni genap umur anak ibu si manis Hanis 3 tahun… Allahuakbar rasa macam baru je…. Pejam celik pejam celik sekejap je dah 3 tahun… Ibu doakan anak ibu hanis dikurniakan kesihatan yang baik, menjadi anak yang solehah, di rahmati dan diberkati Allah… berjaya di dunia dan akhirat….  Ibu sayang hanis dan along….  ​

Set Menyusu Shaklee Antara 5 Set Shaklee Paling Top Di Malaysia

​Assalamualaikum, percaya tak kalau saya cakap set menyusu shaklee antara 5 set shaklee paling top di malaysia. Orang sekarang lebih mementingkan kesannya selepas ambil, adakah ianya selamat atau ada bahan kimia atau tak… Dalam set menyusu shaklee ni ada vitalea, vitamin c, esp, alfafa, b complex dan ostematrix… Memang mengancam set menyusu shaklee ni… Apa yang set menyusu shaklee ni boleh bantu ibu-ibu nak menyusu…. Selain dari membanyakkan susu dengan… Read More »

Cara Menjaga Kulit Agar Sihat dan Cantik Dengan Shaklee

Assalamualaikum, saya pernah cerita tak cara saya menjaga kulit agar sihat dan cantik dengan shaklee. ​Semasa saya mengandung anak sulung kulit muka memang tak berapa nak ok… Kulit muka saya naik bintik-bintil merah-merah di bawah kulit.  Kalau tengok memang malu nak ambil gambar… Sedih jugala masa tu, sebab masa bujang kulit takde sebiji jerawat dan parut.  Masalah kulit saya ni berlarutan sehingga anak kedua lahir. Cuma ketika anak kedua, bintit-bintit… Read More »

Cara Produk Shaklee Bantu Saya Lebih Sihat Dan Bertenaga

​Assalamualaikum, saya nak kongsi dengan semua bagaimana cara produk shaklee bantu saya lebih sihat dan bertenaga. Alhamdulillah, sejak saya dan keluarga mengamalkan shaklee banyak perubahan yang saya perasan…. Antaranya saya tak perlu lagi berulang alik ke klinik macam dulu….dulu setiap minggu mesti pergi klinik…. Nak nak kalau along….memang asyik batuk dan makan ubat je la sebab sensitif lung dia tu….. Kalau hanis dulu alahan lepas cucuk, tiba-tiba naik gatal-gatal satu… Read More »

Office Shaklee di San Francisco: Bukan Sekadar Office Biasa

​Assalamualaikum, saya nak kongsi tentang office Shaklee di San Francisco yang bukan sekadar office biasa… Bila dengar cerita pasal HQ Shaklee di San Francisco dari upline upline rasa teruja nak pergi melawat HQ suatu hari nanti…. Apa yang uniknya tentang Shaklee HQ ni…. Uniknya sebab Shaklee sangat mementingkan alam sekitar, sesuai dengan falsafah produk tu sendiri mesra alam…. Kat Shaklee HQ ni bahan-bahan kayu dan pintu di ambil dari kawasan… Read More »

Produk Antioksida Shaklee

Assalamualaikum, hari ni nak sharen kenapa antioksida penting untuk tubuh kita…. Tanpa kita sedar sebenarnya setiap hari tubuh kita terdedah dengan radikal bebas… Radikal bebas ni kalau di ternak banyak-banyak dalam tubuh boleh menyebabkan pelbagai penyakit nak bertandang…. Radikal bebas ni datang dari mana tau tak….dari asap rokok, pencemaran sekeliling kita, ubat ubat tu, sinaran uv banyak lagi la… Sebab tu, kita perlukan antioksida untuk buang radikal bebas ni…. Untuk… Read More »

Close-Up SOHO Bisnes Shaklee Saya Dari Rumah

Assalamualaikum, Apa khabar semua? Inilah close-up SOHO bisnes shaklee saya dari rumah… Antara, .:: CABARAN BISNES DARI RUMAH ::. Hari #1 : Gambar SOHO Sempena #tsunamishaklee saya akan kongsi sedikit intisari kehidupan saya berbisnes dari rumah dgn kawan2 di FB saya. Hari ni saya nak kongsi gambar SOHO saya. SOHO saya…. hurmm…. sebenar saya tak ada SOHO pun cuma ni lah tempat saya selalu tulis borang pos laju, update data… Read More »

Bonus Shaklee Tiap-tiap Sebulan Apa Nak Buat

​Assalamualaikum, saya nak kongsi apa saya buat dengan bonus Shaklee yang dapat tiap-tiap bulan. Alhamdulillah… Setakat ni, setiap tengah bulan mesti dapat bonus dari Shaklee…. Selalunya bila dapat bonus Shaklee first sekali mesti bahagi dulu bagi mak sikit… supaya rezeki lebih berkat…. Sedekah sikit…. Lepas tu, reward suami dan anak-anak sebab sanggup ke hulu ke hilir dengan mak dia ni pergi COD barang… Kalau barang habis follow pergi HQ shaklee… Read More »

Idola Saya Dalam Menjalankan Bisnes Shaklee

Assalamualaikum, Saya rasa setiap kita ni ada idola masing-masing.  idola yang kita nak sangat jadi macam idola kita tu la… Dalam bisnes Shaklee, idola saya ialah mami saya Salwa Al’Izzah…. Saya kenal beliau semasa dalam group penyusuan…..ingat lagi masa tu kursus MBfPC di Kedah…. Padahal beliau ni duduk kat KL tau, sanggup pergi ke Kedah, pergi kursus dengan husband dan bawa anak kecil seorang…. Lepas tu, dalam Shaklee…Jangan tanya macam… Read More »

Pengalaman Di Sental Masa Coaching Dengan Upline Shaklee

​Assalamualaikum, Ni antara moment yang saya suka…. Pengalaman saya disental masa coaching dengan Upline Shaklee… Coaching dengan my mami Salwa Al’Izzah…. Best tau coaching ni….. tak semestinya coaching ni offline je online pun ada….. Selain, dari dapat ilmu dapat merapatkan ukhwah kita….. Sedut ilmu banyak-banyak….. Kalau rasa lemau-lemau tu pi la coaching dengan upline-upline sedut aura positif dia banyak-banyak… Baru la meletop-letop….. #10wave #tsunamishaklee #superstarshaklee #pengedarshakleeputrajaya Pengedar Shaklee Putrajaya 016-2254805